Надзвичайні можливості дзеркал / Блог / ПВКФ ЛОСК

Надзвичайні можливості дзеркал

Така настінна прикраса гарно виглядає у будь-яких стилях інтер‘єру, вирішує багато практичних і декоративних завдань.

Надзвичайні можливості дзеркал

Дзеркало - це функціональна відображаюча поверхня, предмет із великими декоративними можливостями, стильний декор в інтер‘єрі.

Дзеркало - це функціональна відображаюча поверхня, предмет  із великими декоративними можливостями, стильний декор  в інтер‘єрі.

Надзвичайні можливості дзеркал

Така настінна прикраса  гарно виглядає у будь-яких стилях інтер‘єру, вирішує багато практичних і декоративних завдань:

  • розширює простір
  • збільшує висоту стель 
  • додає світла у недостатньо освітлених приміщеннях 
  • робить потрібний акцент в інтер‘єрі
  • може бути використана як облицювальний матеріал однієї зі стін
     

Настінні композиції з дзеркал - оригінальне і неабияке рішення для декору будь-якого приміщення  і величезне поле для фантазії дизайнера. Можливе використання декількох однакових за формою та розміром дзеркальних елементів в інтер'єрі. Сучасно виглядає інтер'єр з різним за розміром і геометричною формою дзеркальним декором.

Стильно і актуально виглядає дзеркальна плитка - композиція з декількох квадратних дзеркал або елементів ромбовидної форми.
Дзеркальна плитка з фацетом здатна створити особливу мінливу і непередбачувану гру кольорів, надати шик і ексклюзивність приміщенню.

Таке декорування однозначно стане родзинкою інтер‘єру!

На нашому виробництві можливе  виготовлення дзеркальних елементів у формі круга, овала, ромба, трикутника, квадрата, прямокутника в різних розмірах.
Дзеркальне полотно можна використовувати різного кольору: срібло, бронза або графіт.  Можливі різні види обробки та декорування: фацет, гравірування, тонування, піскоструминна обробка, малюнки та візерунки.

Розмістив Dmytriev O.
Дзеркало - це функціональна відображаюча поверхня, предмет із великими декоративними можливостями, стильний декор в інтер‘єрі. Така настінна прикраса гарно виглядає у будь-яких стилях інтер‘єру, вирішує багато практичних і декоративних завдань

Схожі публікації: