Фірма «Лоск» стала переможцем першого Туру регіонального Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023» / Блог / ПВКФ ЛОСК

Фірма «Лоск» стала переможцем першого Туру регіонального Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023»

Фірма «Лоск» стала переможцем першого Туру регіонального Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023»

У Головному управлінні ДПС у Харківській області відбулася урочиста церемонія нагородження переможців регіонального рівня Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023».

Фірма «Лоск» стала переможцем першого Туру регіонального Рейтингу та  продемонструвала високі здобутки з дотримання податкової дисципліни, сплати місцевих та державних податків, кількості створених робочих місць та фінансової підтримки соціальних програм.

Переможців регіонального етапу конкурсу привітали керівник Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський, начальник Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галина Феденко, Голова Харківського територіального відділення Асоціації платників податків України Володимир Швадченко та Голова Громадської ради при ГУ ДПС області Ігор Суханов.

Заступник президента - Директор з  фінансово-економічної безпеки Юрій Кононенко

Нагороду від фірми «Лоск» отримав заступник президента – директор з фінансово-економічної безпеки Юрій Кононенко, який виступив з промовою про важливість прозоро вести свій бізнес і що сплата податків це дуже важливе явище - найважливіший орган в людині, який відповідає за життєдіяльність всього організму. 

Нагороду від фірми Лоск отримав заступник президента – директор з фінансово-економічної безпеки Юрій Кононенко
Розмістив Dmytriev O.
Фірма «Лоск» стала переможцем першого Туру регіонального Рейтингу та продемонструвала високі здобутки з дотримання податкової дисципліни, сплати місцевих та державних податків, кількості створених робочих місць та фінансової підтримки соціальних програм